Νέος μεγάλος Διαγωνισμός (CLOSED)



Διαγωνισμός


To Game Of Thrones GR Fans διοργανώνει τον δεύτερο του διαγωνισμό και προσφέρει δωρεάν σε έναν τυχερό το DVD της πρώτης σεζόν της αγαπημένης σειράς του HBO, GAME OF THRONES.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω  απλά βήματα:

ΒΗΜΑ 1ο: Πατάτε ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ / LIKE στην επίσημη σελίδα του blog στο  facebook, http://www.facebook.com/pages/Game-Of-Thrones-GR-Fans/167684996644840 
(Αγνοήστε αυτό το βήμα αν έχετε κάνει ήδη like στην σελίδα μας.)

ΒΗΜΑ 2ο: Στέλνετε email στο  gameofthronesgrfuns@hotmail.com, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας (στα ελληνικά). Εμείς θα σας στείλουμε έναν αριθμό ( εντός 24 ωρών ) με τον οποίο θα λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Οι υποβολές των συμμετοχών ξεκινούν από σήμερα (5/10/2012) και για δέκα ημέρες. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια του random.org και θα βιντεοσκοπηθεί στις 15/10/2012. 

Ο νικητής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί την δεκάτη έκτη Οκτωβρίου (16/10) μέσω της σελίδας του blog
Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Ευχαριστούμε πολύ την dreamworx (www.dreamworx.me) για τον σχεδιασμό και την εκτύπωση της αφίσας.



Παρουσίαση Δώρου

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που διαβάζετε το blog, παρακολουθείτε την σελίδα στο facebook και ακολουθείτε στο twitter, διοργανώνουμε τον δεύτερο μας διαγωνισμό, με δώρο το DVD της πρώτης σεζόν του Game of Thrones.

Το δώρο περιλαμβάνει την κασετίνα με πέντε (5) DVD με τα δέκα (10) ωριαία επεισόδια της πρώτης σεζόν, στην αγγλική γλώσσα και με ελληνικούς υπότιτλους και έξτρα υλικό της παραγωγής.




Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του DVD και ένα βίντεο με στιγμιότυπο του κεντρικού μενού.














Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Πάρτε μία γεύση από το menu του DVD ( Mην σας μπερδεύει που λέει Blue Ray καθώς είναι το ίδιο και με το DVD που σας δίνουμε. )


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.