Ημέρα 73η : Ένα μεγάλο γεγονός στο Belfast!

Τα γυρίσματα για την 3η σεζόν κυλούν ομαλά. Σύμφωνα με την Dubrovnik Times, η ομάδα της παραγωγής έφθασε στις 12 Σεπτεμβρίου και θα κινηματογραφήσουν στην πόλη και στην γύρω περιοχή του Trsteno Arboretum, από 27 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου.


Είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή ποιο κομμάτι της ιστορίας θα γυρίσουν στο Arboretum. Το άρθρο αναφέρει πιθανό τους Water Gardens, χωρίς να έχει ανακοινωθεί οντισιόν χαρακτήρα από το Dorne για φέτος.

Στις ενημερώσεις για τα μέλη του cast:
  • Πηγές αναφέρουν ότι ο Kit Harington βρίσκεται στα γυρίσματα αυτή την εβδομάδα, με πλήρη ενδυμασία, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε νάρθηκα και με πατερίτσες. Φαίνεται πως ο τραυματισμός του δεν έχει καθυστερήσει πάρα πολύ τα γυρίσματα.
  • Ο Liam Cunningham, Davos Seaworth, έγραψε στις 17 ότι τελείωσε τα γυρίσματα για φέτος.
  • Ο Josef Altin, ο οποίος παίζει τον Pyp (Νυχτερινή Περίπολο), έκανε μόνο μια μέρα γύρισμα, στις 11 του μήνα. Στην δεύτερη σεζόν ο Pyp είχε μείνει πίσω, στο  Castle Black, ενώ ο Jon και οι υπόλοιποι ταξίδεψαν πέρα από το Τείχος.
  • Άλλα μέλη του cast όπως οι Kristian Nairn και Carice van Houten, έχουν επίσης αναφερθεί στις τοποθεσίες των γυρισμάτων τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Φαίνεται ότι στο στούντιο γυρίστηκαν πολλαπλές ιστορίες ταυτόχρονα αυτό το μήνα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξηγήσει την παρουσία των Charles Dance, Julian Glover και Iain Glen στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ την περασμένη Παρασκευή.

Πηγές μας λένε ότι ένας γάμος γυρίστηκε αυτή την εβδομάδα, με μερικές εκατοντάδες κομπάρσους και πολλά βασικά μέλη του καστ. Ο γάμος θα εμφανιστεί στο όγδοο επεισόδιο. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το νεόνυμφο ζευγάρι, για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα τροπή στην εξέλιξη της ιστορίας.
 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.